НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березнівсі новини дня
Політика
Росія
11.04.2021 1060

У Путіна відкинули війну Росії з Україною

Росія не допускає можливості війни з Україною.

Про це в інтерв'ю телеканалу Росія 1 заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає РИА Новости.

"Звичайно, ніхто не збирається рухатися до війни (з Україною, - ред.), і ніхто взагалі не сприймає якусь можливість такої війни", - заявив він.

Він також додав, що "ніхто не сприймає можливість громадянської війни в Україні". Крім того, він наголосив, що Москва не буде байдужою до долі російськомовних на Донбасі.

"Росія ніколи не була учасницею цього конфлікту. Але Росія завжди говорила, що вона не залишиться байдужою до долі російськомовних, які живуть на південному сході країни", - додав Пєсков.

Нагадаємо, 8 квітня Меркель зажадала від Путіна відмовитися від посилення російських військ на кордоні з Україною, щоб досягти деескалації ситуації.

У свою чергу заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак заявляв, що РФ буде змушена захищати "своїх громадян" на Донбасі в разі загострення конфлікту.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна відкинули війну Росії з Україною 5.00 5 1
Політика / Росія
11.04.2021 1060
Еще материалы раздела «Росія»