<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.04.2021 529

Стало відоме ім'я переможця грандіозного шоу «МАСКА»

В суботу завершився останній випуск найтаємничішого і найпопулярнішого шоу телебачення «МАСКА» на каналі «Україна». Протягом трьох місяців глядачі разом із зірковими детективами Олегом Винником, NK | Настею Каменських, DZIDZIO, Олею Поляковою і Андрієм Данилко намагались вгадати, хто ховався під загадковими масками. У фіналі шоу залишилось всього три учасники: мужній Носоріг, романтичний Дракон і величне Сонце, якому глядачі віддали найбільшу кількість голосів. А під неймовірною маскою ховалась популярна співачка – Злата Огнєвіч.

Навіть під час оголошення підказок про себе Сонце продемонструвало впевненість у своїй перемозі в найулюбленішому шоу українців «МАСКА».

«Сподіваюсь, ні в кого не виникає сумнівів з приводу імені переможця першого сезону. Носоріг і Дракон дійсно дуже милі, їм просто не поталанило опинитись у фіналі зі справжнім світилом. Та хай не засмучуються, я зобов’язуюсь гріти їх і надалі – після фіналу, усе їхнє життя, так само, як і вас, шановні детективи і вас, любі глядачі», – поділилось величне Сонце в ефірі каналу «Україна».

Після чого розкішне і загадкове Сонце з’явилось на масштабній сцені шоу «МАСКА» з хітом «My Heart Will Go On» співачки Селін Діон і просто приголомшило детективів неймовірним виконанням пісні.

«Сонце – це мій фаворит! – зізнався DZIDZIO в ефірі найпопулярнішого шоу країни «МАСКА». – Як вона гарно співає! Це не просто артистка чи вокалістка – це божественна особистість на сцені! Як же гарно! Та під тою нагородою я їй і Оскар даю, і Греммі!»

Оля Полякова приєдналась до слів свого колеги і процитувала до Сонця слова легендарного режисера Романа Віктюка – «Дитина, поцілована Богом». А от Андрій Данилко поділився своїми здогадками і першим озвучив ім’я особи, яка ховалась під розкішною маскою.

«Наше Сонце вже встигло перевтілитись у загадковий образ, і тоді ми не могли її впізнати – саме вона була під маскою Ворона, а зараз перед нами Злата Огнєвіч! Я розкусив цей хід, адже я досить хитра людина, до того ж, мене безліч раз дурили. Тож я впевнений, що це Злата Огнєвіч! І це краща афера першого сезону «МАСКИ», – запевнив Андрій Данилко.

Наприкінці фіналу Сонце зійшлося у двобої з романтичним Драконом, разом вони виконали пісню «Иностранец» співака Валерія Меладзе. Тоді ж глядачі у залі підтримали своїми голосами Сонце та віддали йому звання переможця грандіозного шоу «МАСКА». Так, всі дізнались, що під маскою ховалась популярна співачка Злата Огнєвіч.

«Ми намагались вас заплутати, але ви такі розумні і кмітливі, що це практично нереально зробити! Але, погодьтесь зі мною, в ефірі, коли був Ворон, ви трошки заплутались – я для цього зробила все, що було в моїх силах», – поділилась переможниця гіпершоу «МАСКА» Злата Огнєвіч в ефірі каналу «Україна».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 03.04.21 становила 23,64%, рейтинг – 8,75%, частка в момент зняття маски – 30,98%**. Охоплення за 11 випусків 13 383 375 глядачів***.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відоме ім'я переможця грандіозного шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.04.2021 529
Еще материалы раздела «Афіша»