<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.04.2021 597

За крок до перемоги у гіпершоу «МАСКА» зняв маску непередбачуваний і романтичний Дракон

У фіналі улюбленого шоу мільйонів українців «МАСКА» на телеканалі «Україна» стало відомо, хто ховався під маскою романтичного і непередбачуваного Дракона.

Загадковий Дракон у грандіозному фіналі найпопулярнішого шоу країни «МАСКА» звернувся до зіркових детективів проєкту з поясненням своєї поведінки.

«Вітаю вас, мої улюблені детективи! Знаю, між нами не завжди все було гладенько. Я змушував вас добряче нервувати. Але з ким не бувало зривів? Та й пам’ятаю я тільки неймовірну можливість проявити себе в багатьох вокальних образах. Не дивно, що впродовж сезону у вас виникало аж скільки суперечливих здогадок щодо мене. Одна з них була правильна, та от яка? Час нарешті дізнатись правду», – зазначив Дракон в ефірі гіпершоу «МАСКА».

А потім вразив неймовірним номером на пісню «Feel» Роббі Вільямса, після якого детективи аплодували стоячи. А Оля Полякова і DZIDZIO відзначили неймовірні вокальні дані учасника.

«Дракон – це не просто артист, а найкращий співак зі всіх масок! Він має такий сиплий тембр, який всі запам’ятають і мені все рівно, що там ховається Арсен Мірзоян!» – поділився DZIDZIO в ефірі каналу «Україна».

За правилами фіналу шоу «МАСКА» детективи і глядачі у залі мали обрати, хто з трьох фіналістів зніме маску першим, а хто буде боротись за головний приз. Так, першим розсекретили Носорога, а Сонце і Дракон зійшлися у двобої з піснею «Иностранец» співака Валерія Меладзе. Проте більшість глядачів у залі віддали свої голоси за Сонце. Так, за крок до перемоги стало відомо, що весь цей час під маскою романтичного Дракона ховався популярний артист Арсен Мірзоян.

«Я дякую всім, хто створював цей проєкт! Проте, зізнаюсь чесно, костюмчик не дуже зручний, Вова Остапчук сьогодні трохи побував у моїй шкурі. Та з рештою, я знайшов зручні для себе положення і рухи. Єдине, що мене видавало – голос», – поділився співак Арсен Мірзоян в ефірі шоу «МАСКА».

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 03.04.21 становила 23,64%, рейтинг – 8,75%, частка в момент зняття маски – 30,98%**. Охоплення за 11 випусків 13 383 375 глядачів***.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
За крок до перемоги у гіпершоу «МАСКА» зняв маску непередбачуваний і романтичний Дракон 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.04.2021 597
Еще материалы раздела «Афіша»