НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.04.2021 679

Вєрка Сердючка презентувала прем’єру пісні в гіпершоу «МАСКА»

Творці світової телесенсації – масштабного гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» – підготували для глядачів безліч сюрпризів у гранд-фіналі проєкту, який відбувся в ефірі каналу «Україна» у суботу. Так, з прем’єрою пісні на сцені з’явилась улюблениця мільйонів – запальна Вєрка Сердючка.

Вєрка Сердючка – зірка міжконтинентального масштабу. Кожна її поява на публіці перетворюється на грандіозне дійство, адже там, де виступає вона – справжнє свято. Для гранд-фіналу шоу «МАСКА» Вєрка приготувала неймовірний подарунок – прем’єру нової пісні Disco Kicks.

Разом з мамою і своїм бендом вони влаштували на сцені проєкту яскравий перфоманс. Зіркові детективи  Оля Полякова, NK | Настя Каменських, Олег Винник і DZIDZIO танцювали прямо на столі. А потім спробували відгадати, яка суперзірка замаскувалась в образі Вєрки Сердючки.

«У вас немає запитань до мене? Невеличка підказка: я – Michelle Andrade, а це (показує на маму – ред.) – Жабеня, – жартує Вєрка Сердючка в ефірі каналу «Україна». – Ми з мамою дуже задоволені, що виступимо на цій сцені».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Вєрка Сердючка презентувала прем’єру пісні в гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.04.2021 679
Еще материалы раздела «Афіша»