<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
12.04.2021 613

Зеленський: Україна готова до вторгнення Росії

Українська армія готова до можливого вторгнення російських військ.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив CNN під час візиту на передову Донбасу минулого тижня.

"Звісно. Ми знаємо (про можливість вторгнення РФ). З 2014 року ми знаємо, що це може статися кожен день. Вони готові, але і ми готові - тому, що знаходимося на своїй землі і на своїй території", - сказав Зеленський.

За його словами, військові на передовій повинні також знати, що в них є політична підтримка.

"Якщо я відвідаю військову базу, хлопці на самій передовій фронту почують про це і подумають, що я про них забув. Вони повинні знати, що мають політичну підтримку", - сказав Президент.

Також Зеленський зазначив, що якщо США бачать Україну в НАТО, то повинні підтверджувати це не тільки словами. "Якщо вони бачать Україну в НАТО, то вони повинні це сказати прямо, і це зробити. Не тільки на словах", - підсумував Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський: Україна готова до вторгнення Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
12.04.2021 613
Еще материалы раздела «Україна»