<
НОВИНИ ДНЯ: Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш поясниввсі новини дня
Політика
Україна
13.04.2021 996

Україна змусить РФ вивести війська з ОРДЛО і Криму - Кулеба

Україна має інструменти, щоб змусити Росію вивести війська з анексованого Криму і Донбасу.

Про це заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба на прес-конференції з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом у вівторок, 13 квітня.

"Як далеко Росія може просунутися? Я нічого не виключаю, але я вірю, що у нас є зараз всі інструменти не тільки, щоб запобігти, щоб Росія хоч один крок вперед зробила, але також і щоб змусити її вивести війська з окупованих територій", - сказав Кулеба.

Міністр нагадав, що Росія групує війська біля кордону з Україною на трьох напрямках: у Криму, на півночі і на Донбасі.

Також Кулеба заявив, що Україна ніколи не стане частиною "русского мира". Міністр наголосив на необхідності нових заходів, які стримували б Росію, - новий пакет санкцій, пряма підтримка і зміцнення обороноздатності.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна змусить РФ вивести війська з ОРДЛО і Криму - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
13.04.2021 996
Еще материалы раздела «Україна»