<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Політика
Росія
13.04.2021 938

Шойгу назвав терміни завершення перевірки військ РФ

Перевірку збройних сил Росії, в рамках якої війська перекинули на навчання до західних кордонів, завершать протягом двох тижнів.

Про це у вівторок, 13 квітня, повідомив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, пише Інтерфакс.

"Усі перевірочні заходи планується завершити протягом двох тижнів", - сказав він.

Міністр оборони РФ уточнив, що в ході раптової перевірки боєготовності військ Західного і Південного військових округів дві армії і три з'єднання ПДВ протягом трьох тижнів були перекинуті на західні кордони Росії на навчання.

Нагадаємо, Міноборони РФ оголосило про початок контрольної перевірки військ тиждень тому. Тоді повідомлялося, що протягом місяця російська армія проведе понад чотири тисячі навчань по всій країні.

Як повідомлялося, НАТО, США, країни Великої сімки та ЄС закликають Росію припинити провокації і негайно знизити напруженість на кордоні з Україною.

У відповідь в Кремлі заявляють, що російські війська переміщаються на їхній території і нікому не загрожують.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шойгу назвав терміни завершення перевірки військ РФ 5.00 5 1
Політика / Росія
13.04.2021 938
Еще материалы раздела «Росія»