НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2021 650

У «Ранку з Україною» експерт розповіла, як правильно доглядати за волоссям у весняний період

Виснажене сухим повітрям домашнього опалення, переохолоджене зимовими морозами, навесні наше волосся стає тонким, сухим та починає інтенсивно випадати, тому саме зараз воно потребує особливої турботи. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч дізналися, як швидко привести волосся до ладу та на що звернути увагу, обираючи шампунь.

50vc1ffc7_13.04.21

Наразі косметологія пропонує безліч процедур з відновлення волосся. Проте трихологи радять почати лікування саме з діагностики. Проте сезонне випадіння волосся знайоме кожній другій жінці. І як правило, воно короткочасне – через два-три місяці минає саме собою.

«Сезонне випадіння волосся – природнє. Воно виникає, коли організм просто скидає те, що накопичив на зимовий період для того, щоб зігріти нас. У цей час простежується загострення хронічних захворювань, які є в організмі, і природно, що на тлі цих загострень може бути посилене випадіння волосся», – пояснює тритолог Лариса Пономаренко в ефірі каналу «Україна».

Проте жінки причину шукають в іншому і мерщій біжать робити домашні маски для волосся, гадаючи, що тільки продукти з їхнього холодильника врятують їхню шевелюру. Проте, виявляється, так робити не можна.

«Жоден продукт із холодильника не є гарним засобом для відновлення чи догляду за волоссям. Всі засоби мають створюватись професіоналами, а не власноруч», – зазначила експерт.

А от підбирати доглядову косметику краще зі спеціалістом. Обираючи шампунь, маску чи кондиціонер,  віддайте перевагу продуктам, що зволожують.

«Навесні варто обирати не той засіб, що живить, а той, що насамперед зволожує ваше волосся», – радить трихолог в ефірі «Ранку з Україною».

А наостанок експерт зруйнувала ще один міф, виявляється, волосся не варто активно розчісувати по 50-100 разів,  як радять на форумах, робити це варто за потреби та легкими рухами.

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» експерт розповіла, як правильно доглядати за волоссям у весняний період 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2021 650
Еще материалы раздела «Суспільство»