<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
13.04.2021 600

Держдеп повідав деталі зустрічі Блінкена з Кулебою

Держсекретар США Ентоні Блінкен у ході зустрічі з главою МЗС України Дмитром Кулебою в Брюсселі у вівторок, 13 квітня, запевнив його в підтримці євроатлантичної інтеграції.

Деталі зустрічі держсекретар повідомив у Twitter.

"Я зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою сьогодні, щоб обговорити непохитну підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України. Ми продовжуємо підтримувати євроатлантичну інтеграцію України перед обличчям триваючої агресії Росії на Донбасі і в Криму", - написав Блінкен.

Він також повідомив, що під час переговорів з Кулебою висловив стурбованість у зв'язку з діями Росії на кордоні з Україною.

Крім того, Блінкен і Кулеба обговорили важливість реформ і боротьби з корупцією в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Держдеп повідав деталі зустрічі Блінкена з Кулебою 5.00 5 1
Політика / Україна
13.04.2021 600
Еще материалы раздела «Україна»