<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2021 526

Що буде з локдауном у Києві після 30 квітня

У Київській міській державній адміністрації сподіваються, що столиця до 30 квітня зможе повернутися в «помаранчеву» зону карантину. Разом з тим місцева влада має намір розробити додаткові правила на великодні та травневі свята.

Про це заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі «Україна 24», відповідаючи на питання, чи планується в Києві продовжувати жорсткі обмеження після 30 квітня.

За його словами, наразі в місті немає зростання захворюваності, хоча є велика кількість тяжкохворих в лікарнях. Чиновник зазначив, що жорсткий карантин дав можливість стабілізувати ситуацію.

«Сподіваюся, що протягом двох тижнів ми зможемо досягти показників, щоб перейти в «помаранчеву» зону», - сказав Поворозник.

При цьому він додав, що при будь-якому розвитку ситуації в Києві влада розробить додаткові правила на великодні свята.

«Попри те, в якій карантинній зоні ми будемо, будемо точно розробляти правила. Якщо вийдемо 30 квітня з «червоної» зони, то нам ще довго треба буде берегтися, щоб туди знову не потрапити», – зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що буде з локдауном у Києві після 30 квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2021 526
Еще материалы раздела «Суспільство»