<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.04.2021 467

ТОП-5 речей від стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», які візуально зменшать об’єми

Якщо ви плануєте приміряти щось новеньке цієї весни або змінити уявлення про звичайні речі, які вже є в шафі, тоді ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» на каналі «Україна» Ільяс Сахтара готовий вам в цьому допомогти.

5d025b9616a52_ilyas_15.04.21

Можливо, у вашій шафі вже є ці речі, про які розповів стиліст каналу «Україна», але ви зможете інакше поглянути на них, дізнавшись про цікаві фішки: як їх правильно носити і з чим найкраще поєднувати. А якщо цих ТОП-5 речей у вас все ж таки немає, Ільяс Сахтара пояснив, чому такий одяг візуально змінює уявлення про фігуру.

Куртка-сорочка

Дужа елегантна, стильна і модна річ цієї весни. Якщо ви хочете приховати об’єми, тоді обирайте куртку-сорочку нижче лінії стегна і навіть нижче коліна. Взагалі, вона може бути будь-якої довжини та підходити під будь-що: котонові джинси, спідницю або класичні брюки. Її можна не застібати, лише зав'язати пояс і носити вільно. Якщо обрати під неї білий топ, тоді вертикальна світла смужка цього топа, яка з’являється між бортами куртки-сорочки, візуально видовжить фігуру.

Спідниця-міді бежевого кольору

Її фішка в тому, що вона може підійти під будь-який піджак: червоний, сірий або білий. А довжина міді робить образ більш елегантним та приховує недоліки фігури. Можна обрати спідницю зі шкірозамінника. Цієї весни такі речі в тренді.

Червоний комбінезон

«Жінка, яка носить червоний колір, знає, що вона хоче», – сказав стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

Обираючи комбінезон, зверніть увагу на такі фішки. Довгий пояс візуально видовжує фігуру. Укорочені штанини роблять її легшою. А V-образна горловина витягує лінію шиї й робить акцент на верхній частині фігури.

Двошарова блуза (коли верхній шар тканини коротший за нижній).

Такий крій допомагає візуально подовжити фігуру. Блуза прекрасно виглядає з чорною спідницею-олівцем і змінює уявлення про звичну чорно-білу гаму: у вас образ дуже елегантної жінки, а не офісного робітника.

Сукня oversize

Сьогодні цим фасоном нікого не здивуєш, однак є одна фішка, яка зробить цю сукню більш помітною. Справа в тому, що найчастіше жінки вибирають чорний колір, але тоді сукня виглядає мішкувато, а жінка стає схожа на пляму.

«Одяг чорного кольору потрібно компонувати з контрастними речами, – пояснив ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара. – Знайдіть білу футболку з широкою горловиною, щоб вона виглядала зверху десь на 1-2 см. І тоді біла кайма освіжатиме шкіру обличчя».

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-5 речей від стиліста мейковер-шоу «Місія: краса», які візуально зменшать об’єми 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.04.2021 467
Еще материалы раздела «Афіша»