<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2021 913

Міністр анонсував "особливий режим" карантину на свята

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов вважає, що через пандемію COVID-19 на Великдень і травневі свята можуть посилити карантинні обмеження.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами міністра, в країні буде "особливий режим".

"Звичайно, буде особливий режим ми будемо просити, звертатися до громадян, що вже почали робити, обмежувати контакти по можливості, великі скупчення людей", - сказав глава МОЗ.

Степанов також додав, що "британський" і "південноафриканський" штами коронавірусу "дуже агресивні", а перебіг хвороби надважкий, тому важливо виконувалися всі обмеження.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр анонсував "особливий режим" карантину на свята 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2021 913
Еще материалы раздела «Суспільство»