<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.04.2021 712

Переможниця гіпершоу «МАСКА» Злата Огнєвіч розповіла про труднощі участі у проєкті

У студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітала переможниця найпопулярнішого шоу країни «МАСКА». Під час відвертого інтерв’ю з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом Злата Огнєвіч розповіла, що було найскладнішим для неї на проєкті, та зізналась, чи знав хто-небудь із близьких про її участь у шоу.

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч запевняє – участь у грандіозному шоу «МАСКА» була для неї особливою, ба навіть, переглядаючи випуски на ТБ, зірка переживала все, як вперше.

«Відчуття просто незабутні! Цими вихідними я знову переживала все те, що було на сцені шоу, і в момент, коли чекала на розкриття маски, так хвилювалась, ніби то не я. Це фантастичні емоції, і я несамовито вдячна телеканалу «Україна», всій творчій команді, яка створювала це безпрецедентне шоу», – розповіла переможниця гіпершоу «МАСКА» Злата Огнєвіч в ефірі каналу «Україна».

Більше того, артистці випала чудова нагода – в одному сезоні приміряти одразу 2 маски, вигадати дві легенди, зіграти різні ролі і, звичайно ж, ще більше вразити різноманітністю вокалу.

«Коли я мала виступати в масці Ворона, сама собі здивувалась, адже не вірила, що можу так змінювати голоси. Тоді ж мені навіть довелось записати сторіс – наживо демонструвати шанувальникам свої вміння, – зізнається співачка. – До речі, мама мене впізнала на номері Сонця з піснею «Стена». Мало хто знає, але в шкільному віці я співала цю пісню, низьким голосом з вібрато. Саме тоді мама сказала, що впізнала мене».

Проте Злата Огнєвіч вирішила заплутати рідних і до останнього приховувала те, що брала участь у шоу «МАСКА». За словами зірки – це стало для неї найскладнішим моментом. Та були й інші труднощі – важкі костюми зі своїми особливостями.

«У масці Ворона треба було звикнути до взуття, адже там величезні ноги і було досить складно. А щодо Сонця – костюм важкий і в ньому складно тримати рівновагу. Особливо на першому ефірі, я двічі ледь не впала, правда, це ніхто не помітив. А ще в першому ефірі з мене буквально злетіла сама маска, але в останню секунду я встигла її втримати», – поділилась Злата Огнєвіч у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Переможниця гіпершоу «МАСКА» Злата Огнєвіч розповіла про труднощі участі у проєкті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.04.2021 712
Еще материалы раздела «Афіша»