НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Політика
Європа
16.04.2021 810

У Меркель прокоментували переговори із Зеленським

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон наголосили на важливості реалізації мінських угод і продовження роботи в нормандському форматі.

Про це повідомили в п'ятницю, 16 квітня, в уряді Німеччини за підсумками переговорів з президентом України Володимиром Зеленським.

"Канцлер і французький президент вказали на підтримку незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Вони вказали на необхідність повноцінної реалізації мінських угод з обох сторін, а також заявили, що Німеччина і Франція продовжать докладати зусилля в рамках нормандського формату", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в ході зустрічі обговорили ситуацію з безпекою на україно-російському кордоні і на Донбасі.

"Вони розділили побоювання щодо зростання чисельності російських військ на кордоні України і в незаконно анексованому Криму. Вони закликали відвести військові підрозділи для деескалації ситуації", - сказано в повідомленні.

Раніше про зустріч у Парижі розповів сам Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Меркель прокоментували переговори із Зеленським 5.00 5 1
Політика / Європа
16.04.2021 810
Еще материалы раздела «Європа»