<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2021 4458

Україна готується до святкування Великодня в умовах пандемії, - Шмигаль

Святкування Великодня в Україні в цьому році пройде в умовах пандемії. Відповідну заяву зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради під головуванням президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський зазначив, що Україна вже має досвід святкування в умовах пандемії.

"Хоча у нас і триває вакцинація, проте скупчення людей сьогодні досі становлять загрозу. Я особисто розумію, наскільки важливий свято Пасхи, але пандемія коригує наші плани. Упевнений, у всіх нас буде ще багато спільних свят попереду, і ми знову будемо збиратися з родиною і друзями, але в цьому році нам треба бути розважливими", - підкреслив президент.

Своєю чергою Шмигаль заявив, що "держава готується до Великодніх свят в умовах пандемії".

Оценка материала:

3.00 / 2
Україна готується до святкування Великодня в умовах пандемії, - Шмигаль 3.00 5 2
Політика / Україна
19.04.2021 4458
Еще материалы раздела «Україна»