<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.04.2021 593

Дієтолог у «Ранку з Україною» назвала ТОП-3 найкорисніших фруктів світу

Про те, що фрукти корисні, нам відомо з дитинства, однак ми ніколи не цікавились їхніми лікувальними властивостями, а вони є! Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман дізналиьс, який фрукт виводить солі з організму, а який – запобігає розвитку цукрового діабету.

Фрукти відомі кожному як джерело сили та здоров’я. «Ранок з Україною» з’ясував, які з них містять найбільшу кількість корисних елементів.

Яблуко – унікальний продукт, який на 80 відсотків складається з води, проте ті 20 відсотків, які залишаються, містять неймовірну концентрацію корисних речовин.

«На відміну від всіх інших плодів яблуко містить пектин – це найкращий продукт для того, щоб виводити токсини з організму. Якщо вживати щодня хоча б два яблука, важлива умова – в першій половині дня, отримаєте детокс організму», – розповіла дієтологиня Лариса Бойченко в ефірі каналу «Україна».

У другій половині дня яблуко, навпаки, стає шкідливим – подразнює мікрофлору. Тому саме зранку можна взяти все можливе від цього унікального фрукта. Єдиний мінус цього фрукта – червоні плоди можуть викликати алергію.

Також корисним експерти назвали ківі. Цей зелений екзотичний фрукт здатний виводити солі з організму. А ще ківі корисний для вагітних та людей, які страждають на цукровий діабет, адже в ньому міститься мінімальна кількість цукру. Саме тому він став звичним для кожної другої сім'ї в Україні, а його антитоксичні властивості лікарі підтверджують одностайно.

«Ківі – потужний агент у питанні виведення токсинів із організму. М'якоть фрукту містить велику кількість органічних кислот. Проте вживати його натщесерце не варто, адже кислоти почнуть перетравлювати стінки шлунку, кишечника, слизової рота і це викликає запалення», – пояснила експерт.

А завершує ТОП-3 найкорисніших фруктів груша. Користь груш довели вчені зі США, вони впевнені, що регулярне вживання фрукту знижує ймовірність розвитку цукрового діабету ІІ типу та підвищує ефективність імунного захисту організму.

«Груша містить велику кількість фруктози, натомість в ній немає сахарози! Є велика кількість вітамінів. Груша м’яко тонізує і покращує венозний відтік», – розповіла дієтолог у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Дієтолог у «Ранку з Україною» назвала ТОП-3 найкорисніших фруктів світу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.04.2021 593
Еще материалы раздела «Суспільство»