<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Україна
19.04.2021 563

Ляшко вважає правильними карантинні заходи, введені Кличком

Заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко підтримує карантинні заходи столичної влади. Зокрема, обмеження громадського транспорту.

Про це він заявив під час засідання комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

"Ми бачимо реально критичну ситуацію і підтримуємо дії КМДА щодо додаткових карантинних обмежень, які впроваджуються в місті. Зокрема, щодо обмеження руху громадського транспорту, як одного із джерел поширення коронавірусної хвороби", - наголосив Ляшко.

Він також зазначив, що з усіх регіонів країни у Києві найкраще підготувались до надання допомоги хворим.

"В період з 1 січня по 13 квітня, зокрема в останні за 2 місяці, місто Київ додало 1283 ліжка для надання допомоги хворим. Сьогодні таких ліжок 6 056, з них 4 904 з киснем. Якщо подивитись статистику на 100 тисяч населення, то місті Києві найкращі показники по забезпеченості як ліжками, так і ліжками з киснем, реанімаційними ліжками та апаратами ШВЛ", - заявив Ляшко.

Заступник міністра переконаний, що позитивний ефект від карантинних обмежень по місту Києву буде спостерігатися вже впродовж найближчого тижня.

"Про це свідчать показники, які озвучили попередні доповідачі: рівень госпіталізацій стабілізувався і не зростає, що є позитивним ефектом", - додав урядовець.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко вважає правильними карантинні заходи, введені Кличком 5.00 5 1
Політика / Україна
19.04.2021 563
Еще материалы раздела «Україна»