<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Європа
19.04.2021 522

У ПАРЄ проведуть термінові дебати щодо Навального

Парламентською Асамблеєю Ради Європи підтримано проведення дебатів і прийняття резолюції за терміновою процедурою стосовно російського опозиційного політика Олексія Навального, який відбуває термін ув'язнення.

Про це повідомляється на сайті ПАРЄ.

"Вітаючи свій остаточний порядок денний на відкритті весняної сесії 2021 року, яку проводять у гібридному форматі, Асамблея прийняла рішення провести термінові дебати на тему Арешт і затримання Олексія Навального в січні 2021 року", - ідеться в повідомленні.

Дебати відбудуться в четвер, 22 квітня.

Нагадаємо, в Страсбурзі 19 квітня розпочалася весняна сесія Парламентської Асамблеї Ради Європи. Також актуальними питаннями порядку денного є функціонування демократичних інститутів у Туреччині, COVID-сертифікати, в'язні війни. Крім цього, попередньо запланували дебати про "російську загрозу прагненню до миру в Європі".

Нагадаємо, Олексій Навальний оголосив голодування 31 березня. Російська влада вважає його стан "задовільним", проте все ж вирішила перевести опозиціонера в стаціонар лікарні для засуджених.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ПАРЄ проведуть термінові дебати щодо Навального 5.00 5 1
Політика / Європа
19.04.2021 522
Еще материалы раздела «Європа»