<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
19.04.2021 539

У ВООЗ рекомендували продовжити режим надзвичайної ситуації в охороні здоров'я через COVID-19

Комітет Всесвітньої організації охорони здоров'я рекомендував продовжити режим надзвичайної ситуації у світовому охороні здоров'я. Оскільки пандемія раніше являє собою надзвичайна подія, яка продовжує негативно впливати на здоров'я населення в усьому світі.

Про це повідомляє прес-служба ВООЗ.

Комітет зазначив, що ситуація з пандемією залишається критичною, тому такі заходи необхідні.

"Комітет погодився з тим, що пандемія COVID-19 залишається надзвичайною ситуацією в області суспільної охорони здоров'я, що має міжнародне значення (PHEIC), і дав рекомендації Генеральному директору", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я протягом останніхсеми тижнів спостерігає зростання нових випадків захворювання на коронавірус у світі. Також протягом останніх чотирьох тижнів спостерігається зростання летальних випадків від COVID-19.

Крім того, раніше ВООЗ заявила про те, що зараз світ наближається до максимального рівня поширення коронавірусу. За останні два місяці фіксують майже дворазове збільшення тижневої захворюваності.

Додамо, що раніше ВООЗ звертали увагу на дуже низькі темпи вакцинації від коронавірусу в країнах Європи.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ВООЗ рекомендували продовжити режим надзвичайної ситуації в охороні здоров'я через COVID-19 5.00 5 1
Політика / Світ
19.04.2021 539
Еще материалы раздела «Світ»