<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2021 788

Розкішна яхта висотою з п'ятиповерховий будинок пропливла між двома селами

94-метрова яхта «Віва» висотою з п'ятиповерховий будинок несподівано з'явилася у вузькому каналі між селами у Нідерландах. Як з'ясувалося, судно з трьома відкритими басейнами і просторими терасами везли на передпродажні випробування до Північного моря.

На кадрах, знятих дроном з висоти пташиного польоту, добре видно, що один необережний рух може привести до того, що яхта знесе пів вулиці! Щоб цього не сталося, «Віву» супроводжували два буксири, а її корпус у декількох місцях захистили тонкими дошками та тканиною, щоб не пошкодити під час маневрів.

Колосальний корабель показав на знімках фотограф і відеооператор Том ван Оссанен. Для цього він використав комбінацію прийомів.

«Деякі зображення я зробив за допомогою дрона, також знімав з будівель, щоб показати яхту з різних боків», – розповідає фотограф.

За його словами, великі яхти на шляху до відкритого моря завжди вражають людей. Натовпи місцевих жителів зібрались, щоб подивитися на це.

До речі, транспортування пройшло успішно: «Віву» вивели у море за три дні – зазначили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

3.00 / 2
Розкішна яхта висотою з п'ятиповерховий будинок пропливла між двома селами 3.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2021 788
Еще материалы раздела «Суспільство»