НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.04.2021 627

Спека, екзотичні тварини і Білл Гейтс по сусідству: Анатолій Анатоліч у шоу «Всюди люди» розповість про життя у Панамі

Нове тревел-шоу «Всюди люди», прем’єра якого відбудеться у травні на каналі «Україна», продовжує підкорювати далекі країни. Ведучий тревелу Анатолій Анатоліч вирушив у Панаму, де, не зраджуючи традиціям, вийшов на пробіжку і продемонстрував справжні будні країни.

Анатолій Анатоліч продовжує ділитись емоціями від зйомок тревел-шоу «Всюди люди». Днями ведучий вирушив у Панаму, де о 5:45 вийшов на пробіжку та розповів про особливості місцевості. З’ясувалось, навіть до сходу сонця на вулицях міста стоїть неабияка спека, а вологість наскільки висока, що складно дихати. Ведучий також продемонстрував парки та вулиці міста, познайомив із вуличною їжею та цінами. Виявилось, у однойменній столиці Панами стоїть безліч кіосків зі свіжими фруктами і овочами, з яких готують свіжі смузі, соки та салати, а також продають каву, сендвічі та воду.

«Тут ходять американські долари, до прикладу, фреш коштує 1,5 долари. Це дорожче, ніж у Мехіко, але в принципі – нормально – 40 гривень за велику склянку апельсинового фрешу. Та, на жаль, приймають вони лише готівку, а в мене з собою тільки картка», – поділився ведучий шоу «Всюди люди» Анатолій Анатоліч у своєму Інстаграм.

Далі, прогулюючись містом, телеведучій дізнався, що неподалік від нього та знімальної команди каналу «Україна» відпочиває відомий американський бізнесмен Білл Гейтс. А от чи довелось з ним зустрітись, глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро.

Наступною диковинкою Панами стала флора та фауна – місто дуже квітуче і мальовниче, до того ж там водяться колібрі та великі папуги роду Ара. Проте справжні дива все ж створюють самі люди.

«Ми побували на одній із найвідоміших споруд світу – Панамському каналі. Уявіть собі, через материк прорили канал і об’єднали Атлантичний і Тихий океани. Це дивовижно, тому що зараз тут ходять неймовірно великі кораблі, а раніше була земля і багато гірських порід. А люди зробили протоку і об’єднали океани – це велика сила», – розповів ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч.

Як повідомлялося раніше, тревел-шоу «Всюди люди» розповість про побут і особливості життя мешканців далеких країн, з метою позбавити українців уявних стереотипів про них. Відвідуючи різні країни, ведучий проєкту Анатолій Анатоліч не лише покаже всі цікавинки світу, а й познайомить глядачів з громадянами країн, побуває в їхніх оселях, завітає на роботу, розповість про їхнє життя, вподобання та взаємодію з державою, ціни на продукти, на комуналку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека, екзотичні тварини і Білл Гейтс по сусідству: Анатолій Анатоліч у шоу «Всюди люди» розповість про життя у Панамі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.04.2021 627
Еще материалы раздела «Суспільство»