НОВИНИ ДНЯ: Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильновсі новини дня
Політика
Європа
22.04.2021 560

Чехія видворить десятки російських дипломатів

Влада Чехії у відповідь на видворення своїх дипломатів з Росії вирішила скоротити чисельність російських дипломатів у Празі до їх кількості в посольстві в Москві.

Про це оголосив у четвер, 22 квітня, глава МЗС Чехії Якуб Кулганек, пише ТАСС.

"Ми обмежуємо кількість дипломатів у російському диппредставництві в Празі відповідно до становища [штату] нашого посольства в Москві. Це рішення вступає в силу сьогодні. Російська сторона отримала термін на відкликання своїх осіб до кінця травня", - сказав Кулганек.

На цей момент штат російського посольства в Празі налічує 27 дипломатів і 67 осіб техперсоналу, а чеського в РФ - п'ять дипломатів і 19 технічних службовців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чехія видворить десятки російських дипломатів 5.00 5 1
Політика / Європа
22.04.2021 560
Еще материалы раздела «Європа»