НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
22.04.2021 620

Зеленський відреагував на відведення військ Росії

Президент України Володимир Зеленський вітав рішення про початок відведення російських військ від кордонів України.

"Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки щодо зменшення військової присутності та деескалації ситуації на Донбасі. Україна хоче миру. Спасибі міжнародним партнерам за підтримку", - написав він у Twitter у четвер, 22 квітня.

Раніше сьогодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення перевірки боєготовності військ. З 23 квітня починається повернення в місця постійної дислокації військ, перекинутих на навчання на Південний і Західні військові округи. Задіяні в навчаннях на півдні Росії війська повинні повернутися в місця постійної дислокації до 1 травня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський відреагував на відведення військ Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
22.04.2021 620
Еще материалы раздела «Україна»