<
НОВИНИ ДНЯ: Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024 всі новини дня
Політика
Світ
23.04.2021 467

Байден планує підняти податки для багатих майже вдвічі

Президент США Джо Байден планує підвищити податки для багатих. Податкова ставка на приріст капіталу для багатих може зрости майже в два рази.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Байден хоче підвищити податок до 39,6% з метою покрити більшу частину соціальних видатків, які спрямовані на усунення нерівності, розповів співрозмовник видання.

Зараз податкова ставка для американців з річним доходом в розмірі 1 млн доларів і більше становить 20%.

Як зазначає Bloomberg, для тих, хто заробляє не менше 1 млн доларів, нова максимальна ставка в поєднанні з існуючим прибутковим податком на інвестиційний дохід означає, що ставки федерального податку для багатих інвесторів можуть досягати 43,4%.

Податок на дохід від інвестицій в розмірі 3,8%, який фінансує програми в рамках реформи охорони здоров’я Obamacare, буде збережений.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден планує підняти податки для багатих майже вдвічі 5.00 5 1
Політика / Світ
23.04.2021 467
Еще материалы раздела «Світ»