<
НОВИНИ ДНЯ: Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 дніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.04.2021 646

Крематорії просто неба. Індія побила власний рекорд серед хворих

Індія продовжує бити світові рекорди за кількістю хворих – після 314 тисяч 21 квітня наступного дня в країні виявили ще 332 730 нових випадків COVID-19.

Кількість померлих зросла за добу на жахливі 2 263 особи. З такими цифрами не стикалася жодна інша країна. Індія перетнула позначку в 16 млн хворих за весь час епідемії, а жертвами інфекції стали 186 920 осіб – зазначили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Крім того, в країні виявили нові, подвійні, мутації вірусу, які ще доведеться дослідити вченим.

Лікарні в країні переповнені, кисню не вистачає, а в реанімаціях майже не залишилося вільних місць.

Індійські крематорії переповнені, тіла вже спалюють просто на вулицях. Бракує і деревини, тому родичів померлих просять приносити її з собою.

«Вчора кремували 78 померлих. Це дуже страшно, і ніхто в Делі ще не бачив такого жаху. Привозять дітей 5, 15 років, гинуть молоді люди по 25 років, ми кремували молодят. Моє серце розривається від болю, коли бачу що від коронавірусу вмирають діти. Довкола стільки тіл і немає місця, де їх поховати», – зізнається голова неурядової медичної в організації Джітендер Шанті.

Але навіть така плачевна ситуація не завадила індійській владі провести цього місяця найбільше релігійне свято в світі – індуїстський Фестиваль глечиків.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Крематорії просто неба. Індія побила власний рекорд серед хворих 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.04.2021 646
Еще материалы раздела «Суспільство»