<
НОВИНИ ДНЯ: Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2022 627

Італія продовжила заборону на туристичні поїздки з України

До Італії і далі не пускатимуть. Італійський уряд продовжив заборону на в’їзд  для туристів з України до 15 березня.

Тамтешнє МЗС оновило перелік країн, з яких можна приїжджати туристам – Україна до нього не увійшла. Тому з’їздити просто відпочити навіть за наявності щеплень проти ковіду не вийде – з’ясували у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Українці можуть потрапити до країни, тільки якщо доведуть, що мають поважну причину, наприклад, їдуть на роботу, навчання чи лікування. Окрім того, в Італію пускатимуть тих, хто має громадянство ЄС, посвідку на проживання чи є близькими родичами громадян Євросоюзу.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Італія продовжила заборону на туристичні поїздки з України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2022 627
Еще материалы раздела «Суспільство»