<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
26.04.2021 481

Бойовики на Донбасі шість разів обстрілювали позиції ООС

У понеділок, 26 квітня, збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Так, ворожі обстріли були зафіксовані поблизу Водяного. Бойовики відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем.

Окупанти також обстрілювали позиції ООС у напрямку селища Гнутове з мінометів 82-го калібру.Поблизу населеного пункту Світлодарськ проросійські бойовики також застосовували великокаліберні кулемети та автоматичні станкові гранатомети.

Російсько-окупаційні війська відкривали вогонь неподалік Павлополя з автоматичних станкових гранатометів.

У передмісті Авдіївки бойовики обстрілювали позиції українських захисників з підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"На дії російсько-окупаційних військ захисники Збройних сил України відкривали вогонь. Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 25 квітня, бойовики 12 разів обстрілювали українські позиції на Донбасі. Бойових втрат серед українських військових немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бойовики на Донбасі шість разів обстрілювали позиції ООС 5.00 5 1
Політика / Україна
26.04.2021 481
Еще материалы раздела «Україна»