<
НОВИНИ ДНЯ: Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2021 470

Міністр на день. Кабмін призначив нового в.о. глави Міненерго

Кабінет міністрів призначив нового тимчасового виконувача обов'язків міністра енергетики після призначення Юрія Вітренка главою правління НАК "Нафтогаз України". Міністерство енергетики очолив Юрій Бойко.

Про це повідомили у прес-службі уряду.

Відповідне рішення було прийняте 28 квітня.

"Тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики було призначено заступника Міністра енергетики Бойко Юрія Миколайовича", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів офіційно заявив про звільнення Андрія Коболєва з посади глави правління НАК "Нафтогаз України". На його місце призначили попереднього в.о. обов'язків міністра енергетики Юрія Вітренка.

Водночас, завтра в сесійній залі парламенту повинні голосувати за призначення нового міністра енергетики. На його посаду пропонують віце-президента НАЕК "Енергоатом" Германа Галущенка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр на день. Кабмін призначив нового в.о. глави Міненерго 5.00 5 1
Політика / Україна
28.04.2021 470
Еще материалы раздела «Україна»