<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2021 640

Кабмін звільнив та перепризначив членів наглядової ради "Нафтогазу"

Кабінет міністрів звільнив, а потім перепризначив членів наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз". Уряд також оголосив конкурс на посади чотирьох незалежних членів наглядової ради НАК.

Про це повідомляє урядовий портал.

"З 28 квітня припиняються повноваження незалежних членів наглядової ради НАК "Нафтогаз України", представників держави у наглядовій раді НАК, а також голови правління Коболєва Андрія Володимировича", - вказано у повідомленні.

За результатами засідання загальних зборів акціонерів НАК нинішніх незалежних членів та представників держави у награді переобрали в такому самому складі.

"Водночас оголошено конкурсний відбір кандидатів на зайняття посад чотирьох незалежних членів наглядової ради акціонерного товариства НАК "Нафтогаз України", - вказано у повідомленні.

Відповідно незалежні члени та представники держави у раді продовжать здійснювати свої повноваження до обрання та визначення нових представників.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін звільнив та перепризначив членів наглядової ради "Нафтогазу" 5.00 5 1
Політика / Україна
28.04.2021 640
Еще материалы раздела «Україна»