НОВИНИ ДНЯ: Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння: чим вона небезпечна для страви  Коли Україна святкує День святого Миколая 2024 року: що це за постать, які традиції існують  Путін знову лякає ядеркою: чому Захід не дуже вразила "нова" російська ракета "Орешник"  Як убивали неугодних Путіну: розвідка США розсекретила дані — Bloomberg  Рецепт салату "Мімоза" на новорічний стіл: як приготувати "легку" версію без майонезу і моркви  У рейтингу найдорожчих міст. За скільки можна купити квартиру у Вінниці  Погодні гойдалки: яких сюрпризів чекати українцям в останню неділю листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.04.2021 663

Ведуча програми «Місія: краса» Ірина Фролова поділилась рецептом сирної паски, який їй передала мама

Якщо ви вирішили самі спекти паску на Великдень, Ірина Фролова щиро поділилась зі всіма українцями дуже дорогим для її серця рецептом. Він дістався ведучій каналу «Україна» від мами, якої немає вже 9 років. Але традиція продовжується й навіть пошириться, якщо ви теж приготуєте цю сирну паску. Вона виходить легкою та повітряною.

Для приготування сирної паски за рецептом ведучої каналу «Україна» знадобляться:

Жирний сир - 1 кг

Цукор - 2 ст л

Яйця - 10 шт

Жирна сметана - 200 г

Ізюм - 200 г

Борошно або манка - 1,5 ст.л.

Ваніль - 1 щіпка

Цедра 2 лимонів з товстою шкіркою

Збийте блендером сир до однорідної маси.

Додайте цукор, потім яйця (не збивайте їх до піни, а просто вмішуйте в сирно-цукрову суміш) і сметану.

Попередньо запарте родзинки на 1 годину. Після цього промокніть паперовою серветкою, щоб забрати залишки вологи. Додайте родзинки в отриману масу. Потім борошно, сіль, ваніль і цедру.

Суміш вийде дуже рідкою. Так і повинно бути, не лякайтеся. Випікайте довго – 2-3 години при  180ºC, періодично перевіряючи на готовність.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча програми «Місія: краса» Ірина Фролова поділилась рецептом сирної паски, який їй передала мама 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.04.2021 663
Еще материалы раздела «Суспільство»