<
НОВИНИ ДНЯ: Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечерівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.04.2021 610

Ведуча програми «Місія: краса» Ірина Фролова поділилась рецептом сирної паски, який їй передала мама

Якщо ви вирішили самі спекти паску на Великдень, Ірина Фролова щиро поділилась зі всіма українцями дуже дорогим для її серця рецептом. Він дістався ведучій каналу «Україна» від мами, якої немає вже 9 років. Але традиція продовжується й навіть пошириться, якщо ви теж приготуєте цю сирну паску. Вона виходить легкою та повітряною.

Для приготування сирної паски за рецептом ведучої каналу «Україна» знадобляться:

Жирний сир - 1 кг

Цукор - 2 ст л

Яйця - 10 шт

Жирна сметана - 200 г

Ізюм - 200 г

Борошно або манка - 1,5 ст.л.

Ваніль - 1 щіпка

Цедра 2 лимонів з товстою шкіркою

Збийте блендером сир до однорідної маси.

Додайте цукор, потім яйця (не збивайте їх до піни, а просто вмішуйте в сирно-цукрову суміш) і сметану.

Попередньо запарте родзинки на 1 годину. Після цього промокніть паперовою серветкою, щоб забрати залишки вологи. Додайте родзинки в отриману масу. Потім борошно, сіль, ваніль і цедру.

Суміш вийде дуже рідкою. Так і повинно бути, не лякайтеся. Випікайте довго – 2-3 години при  180ºC, періодично перевіряючи на готовність.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча програми «Місія: краса» Ірина Фролова поділилась рецептом сирної паски, який їй передала мама 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.04.2021 610
Еще материалы раздела «Суспільство»