<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.04.2021 580

Ведуча тележурналу «Мисливці за дивами» Анастасія Кошман розповіла, чи потрібен окремий крем під очі

Косметичні поради, особливо від експерта, допомагають правильно підібрати необхідні засоби й правильно доглядати за собою. Анастасія Кошман не тільки ведуча каналу «Україна», вона також сертифікований косметолог. Телезірка поділилася думкою з приводу крему під очі.

4d1cbaf91782e06989bbc84b576d0187-quality_70Xresize_1Xallow_e_29.04.21

«Я не бачу нічого страшного, якщо у вас буде один крем і для шкіри лиця, і під очі, але тільки в тому разі, якщо це просто зволоження», – розказала на своїй сторінці в Instagram ведуча тележурналу «Мисливці за дивами» Анастасія Кошман.

Однак телезірка додала, що у разі деяких проблем зі шкірою ситуація виглядає інакше.

«Якщо ви відвідуєте косметолога з метою усунути деякі естетичні недоліки шкіри, наприклад, це може бути пігментація, акне, дряблість, купероз, тоді вам напевно прописали спеціальний догляд, до складу якого входять досить агресивні компоненти, – поділилася ведуча каналу «Україна». – Шкіра обличчя їх добре переносить, але вони вкрай небезпечні для дуже ніжної та тонкої шкіри навколо очей».

За словами Анастасії Кошман, в такому випадку крем під очі потрібно обов'язково купувати окремо. Телезірка поділилася на власному прикладі, що вона обирає.

«Я завжди купую окремо крем під очі, тому що у мене комбінована шкіра й мій щоденний крем недостатньо зволожує зону навколо очей, – пояснила Анастасія Кошман на своїй сторінці в Instagram. – Зараз, особливо коли на моє обличчя 5 днів на тиждень наносять грим, шкіру під очима я насичую максимально. Зараз мене рятує крем з трьома видами гіалуронової кислоти».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча тележурналу «Мисливці за дивами» Анастасія Кошман розповіла, чи потрібен окремий крем під очі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.04.2021 580
Еще материалы раздела «Афіша»