<
НОВИНИ ДНЯ: На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.04.2021 913

Ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова розповіла, де замовляє найкрасивіші паски для рідних і друзів

Як можна підтримати друзів напередодні свята? Особливо якщо їхні паски – це справжній витвір мистецтва! Ведуча каналу «Україна» разом з чоловіком Григорієм Германом зуміли поєднати корисне з приємним.

eN5U9lPv_l_29.04.21

Який стіл без паски?! Причому настільки красивої й смачної, що хочеться розповісти про неї всім друзям і знайомим! Ведуча програми «Місія: краса» саме так і зробила.

«Другий рік поспіль Великдень припадає на карантинний період і ресторанам непросто виживати, – пояснила ведуча каналу «Україна» Ірина Фролова. – Тому ми з радістю підтримуємо наших друзів-рестораторів і замовляємо у них святкову їжу й для себе, і для батьків».

За словами телезірки, такі гостинці до свята – це завжди приємно й дуже смачно.

«У одних з наших друзів-рестораторів паски виглядають як витвір мистецтва, – розповіла ведуча мейковер-шоу «Місія: краса». – В іншої подруги в її етно-просторі ми замовляємо великодні кошики, завдяки яким можна повністю накрити святковий стіл. Нещодавно я рекомендувала на своїй сторінці в соцмережі ті місця, де ми замовляємо гостинці».

Чоловік Ірини Фролової – ведучий програми «Ранок з Україною». Григорій Герман чудово готує, тому в їхньому будинку паска – це творіння його рук. До того ж днями Ірина Фролова поділилася рецептом сирної паски, який передала їй мама. Ведуча каналу «Україна» продовжує сімейну традицію й теж готує паску за цим рецептом. Однак Ірина та Герман завжди раді допомогти друзям, особливо в такий день.

«Чомусь так склалось, що коли вимовляєш слово «ресторатор», у багатьох людей виникає образ гламурної особи, яка нічого не робить, а гроші течуть рікою. Це не так. Насправді – це дуже велика праця, – сказала телезірка. – Гриша, наприклад, прекрасно знає, що це таке – стояти на кухні й готувати для величезної кількості людей. Все-таки у нас за плечима участь в фестивалях, на яких він готував і годував сотні людей в день».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова розповіла, де замовляє найкрасивіші паски для рідних і друзів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.04.2021 913
Еще материалы раздела «Афіша»