НОВИНИ ДНЯ: На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.04.2021 491

Київ житиме за правилами "помаранчевої зони" – мер

З 1 травня Київ послаблює суворий карантин, але у місті діятимуть правила "помаранчевої зони".

Про це мер Києва Віталій Кличко на онлайн-брифінгу.

"Від завтрашнього дня (1 травня – ред.) столиця послаблює суворі обмеження. У місті діятимуть правила "помаранчевої зони", – заявив він.

За словами Кличка, з суботи у місті запрацюють заклади торгівлі, ТРЦ, ринки та ярмарки, заклади громадського харчування, спортзали та фітнес-центри.

Відновить роботу у звичайному режимі, але з дотриманням протиепідемічних заходів, і весь громадський транспорт столиці.

Також з 5 травня в Києві розпочнеться навчання у школах, садках, закладах професійно-технічної освіти, коледжах і вищих навчальних закладах.

Кличко підкреслив, що навчальний процес у школах Києва не подовжуватимуть на літо. Учні, як і зазвичай, завершать навчальний рік наприкінці травня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ житиме за правилами "помаранчевої зони" – мер 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.04.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»