<
НОВИНИ ДНЯ: Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Росія
30.04.2021 495

Росія посилює довгострокову військову присутність у Криму, - Міноборони США

У Міністерстві оборони США повідомили про посилення Росією довгострокової військової присутності у Криму. Присутність очолюваних Росією військ у східній Україні залишається реальним інструментом примусу для Кремля.

Про це заявив очільник Розвідувального управління міоборони США генерал-лейтенант Скотт Беррьє у письмових свідченнях наданих Комітету Сенату США зі збройних сил, повідомляє "Голос Америки".

За його словами, Росія хоче заявити про її рішучість утримувати півострів.

"На Кримському півострові, на додаток до нещодавніх розміщень сил, Москва продовжує посилювати свою довготермінову військову присутність, щоб стримати морські та повітряні операції Заходу", - заявив очільник Розвідувального управління Міноборони США.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія посилює довгострокову військову присутність у Криму, - Міноборони США 5.00 5 1
Політика / Росія
30.04.2021 495
Еще материалы раздела «Росія»