<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2021 580

Справа Шеремета: суд звільнив Антоненка із СІЗО

Шевченківський суд Києва в п'ятницю, 30 квітня, звільнив з-під варти підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета Андрія Антоненка.

Йому змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Варто зазначити, що продовження арешту не стала вимагати сторона звинувачення.

"Клопотання захисника ... про зміну запобіжного заходу обвинуваченому Антоненку з утримання під вартою на особисте зобов'язання задовольнити частково: змінити обвинуваченому ... запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю, заборонивши цілодобово залишати місце проживання по 29 червня 2021 року включно", - йдеться в резолютивній частині ухвали суду.

Суд зобов'язав Антоненка прибувати до слідчого на вимогу, здати документи для виїзду за кордон.

Як відомо, Антоненко останній з фігурантів цієї справи, який перебував у СІЗО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Справа Шеремета: суд звільнив Антоненка із СІЗО 5.00 5 1
Політика / Україна
30.04.2021 580
Еще материалы раздела «Україна»