<
НОВИНИ ДНЯ: Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2021 640

Загрози вторгнення Росії немає - командувач ООС

Наразі загроза вторгнення Росії в Україну відсутня, запевнив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв в інтерв'ю Арміяинформ.

При цьому він зазначив, що небезпека уздовж кордонів зберігається.

"Але загроза має певну ступінь, є безпосередня загроза, є потенційна загроза. Тому небезпека, військовою мовою, є навколо державного кордону завжди, але рівень загрози наразі не несе за собою безпосередньо загрозу вторгнення на територію України", - сказав Наєв.

Командувач додав, що в разі потреби захищати Україну будуть тільки військові.

"Інших сил, в тому числі держав наших партнерів, там не передбачено. Ми завжди розраховуємо тільки на власні сили", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Загрози вторгнення Росії немає - командувач ООС 5.00 5 1
Політика / Україна
30.04.2021 640
Еще материалы раздела «Україна»