<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2021 613

Нуланд приїде в Україну разом із Блінкеном

Заступник Держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд прибуде в Київ з візитом разом з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Про це напередодні повідомила прес-служба Держдепу.

"Заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд відвідає Лондон (Велика Британія), а також Київ (Україна) в період з 4 по 6 травня 2021 року", - ідеться в офіційному повідомленні.

При цьому було наголошено, що Нуланд супроводжуватиме Держсекретаря США Ентоні Блінкена під час його європейського турне.

Нагадаємо, 5 травня Блінкен прибуде в Київ із дводенним візитом. Він зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, іншими офіційними особами і представниками українського громадянського суспільства.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нуланд приїде в Україну разом із Блінкеном 5.00 5 1
Політика / Україна
04.05.2021 613
Еще материалы раздела «Україна»