НОВОСТИ ДНЯ: IBM запустила в эксплуатацию первый в Европе коммерческий квантовый компьютер  Знаменитый астероид из золота оказался не тем, чем его считали: заявление ученых  В космос в этом году отправят первый деревянный спутник  Археологи нашли тысячелетнюю ткань викингов  Грози будуть ще кілька днів – потім спека  Украина попала в список лучших стран Европы для туризма  Как устроена Вселенная: ученые обнаружили вращение «усиков галактик»все новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
05.05.2021 215

У «Ранку з Україною» Арсен Мірзоян поділився рецептом фірмового нем’ясного шашлику

Попереду ще багато вихідних, а це означає, що можна потішити себе стравами на мангалі. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» фіналіст гіпершоу «МАСКА», музикант Арсен Мірзоян розповів, як приготувати незвичайний шашлик – з риби.

Арсен Мірзоян – бажаний гість на будь-якому виїзді на природу. Саме на нього і родина, і друзі покладаються у справі приготування найголовнішої страви. Та з глядачами «Ранку з Україною» співак вирішив поділитись незвичайним рецептом, який випадково вигадав сам – шашликом із коропа.

«У студентські роки, коли ми часто збирались з хлопцями з нашої КВН команди, дуже любили вилазки, шашлик. Перевага риби над м’ясом у тому, що після її вживання немає відчуття важкості, коли тобі вже нічого не хочеться, – каже Арсен Мірзоян. – Маю кілька своїх секретів: викладаю рибу на решітку з лускою, не чищену, тому що вона може прилипати. А щоб страва вийшла духмяна, зі смаком димочку – додам у мангал сухих гілочок».

Для приготування незвичайного шашлику від Арсена Мірзояна вам знадобляться:

-           короп – 1 кг

-           вода – 100 мл

-           соняшникова олія – 1 ст.л.

-           імбир – на смак

-           часник – 2 зубчики

-           паприка, сіль, перець – на смак

Для того щоб приготувати коропа на мангалі за рецептом Арсена Мірзояна, до риби додамо особливий маринад. Потрібно змішати воду, соняшникову олію, суміш перців, а також імбир, часник, паприку та сіль. Коропа потрібно намазати маринадом і одразу викладати на решітку, не очищуючи від луски. Під час смаження перегортати не треба, але варто накрити мангал кришкою. За 20 хвилин, поки короп засмажиться, Арсен Мірзоян рекомендує зробити легкий салат з помідорів, огірків, листя салату та сиру фета.

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» Арсен Мірзоян поділився рецептом фірмового нем’ясного шашлику 5.00 5 1
Жизнь и Стиль / Общество
05.05.2021 215
Еще материалы раздела «Общество»