<
НОВИНИ ДНЯ: Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війнивсі новини дня
07.05.2021 516

Блінкен прокоментував кадрові зміни в Нафтогазі

Останні кадрові зміни в керівництві НАК "Нафтогаз України" – поганий сигнал і потенційна міжнародна шкода іміджу країни.

Про це сказав держсекретар США Ентоні Блінкен в інтерв'ю Факти ICTV.

Відповідаючи на питання, як кадрові зміни в Нафтогазі можуть вплинути на інвестиційний клімат, співпрацю з МВФ і загалом на економічну стабільність в Україні, Блінкен підкреслив: "Це поганий сигнал і потенційна шкода, міжнародна шкода іміджу України".

"Мені здається, уряд це розуміє і буде рухатися до корпоративного управління Нафтогазом. Воно повинно бути прозорим, незалежним і обов'язково служити інтересам українців", – заявив Блінкен.

Оценка материала:

5.00 / 1
Блінкен прокоментував кадрові зміни в Нафтогазі 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
07.05.2021 516
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»