<
НОВИНИ ДНЯ: Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
09.05.2021 597

Теннис: удар украинки Костюк стал лучшим в апреле

Удар 18-летней украинской теннисистки Марты Корстюк на турнире WTA250 в Стамбуле победил в голосовании болельщиков и стал лучшим в апреле.

Об этом сообщает пресс-служба WTA, передает Укринформ.

Марта набрала 41 процент голосов.

Помимо Костюк, на победу претендовали Ангелик Кербер (Германия), Юлия Путинцева (Казахстан) и Арина Соболенко (Беларусь).

В матче 1/8 финала Костюк отлично среагировала на укороченный удар россиянки Дари Касаткиной и точно послала мяч в противоположную сторону корта. Встреча закончилась победой Марты - 6:3, 7:5. На турнире в Турции Костюк дошла до полуфинала, уступив будущей чемпионке румынке Соране Кырсте.

Оценка материала:

5.00 / 1
Теннис: удар украинки Костюк стал лучшим в апреле 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
09.05.2021 597
Еще материалы раздела «Спорт»