<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Бізнес
Економіка
11.05.2021 519

Карантинні 8 тисяч гривень: ПФУ назвав суму виплат з бюджету

Станом на 11 травня для виплати по 8 тисяч гривень фізичним особам - підприємцям (ФОПам) та найманим працівникам у "червоних" зонах направлено 800 млн гривень. Гроші отримав кожен третій з тих, хто подав заявки.

Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України (ПФУ).

Раніше у прес-службі Мінекономіки повідомляли, що заявки на компенсацію за карантин подали 320 тисяч українців.

Відзначимо, заявки на отримання 8 тисяч гривень компенсації почали приймати 19 квітня. З держбюджету виділили кошти лише на 175 тисяч громадян - 1,4 млрд гривень.

Якщо цей регіон було віднесено до "червоної" зони протягом лютого-березня, необхідно звернутися за грошима через портал або застосунок "Дія" до 19 травня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Карантинні 8 тисяч гривень: ПФУ назвав суму виплат з бюджету 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
11.05.2021 519
Еще материалы раздела «Економіка»