<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Політика
Україна
12.05.2021 543

Наєв назвав чисельність російських військ на Донбасі

На сьогодні на окупованому Донбасі чисельність російських військ становить близько 28 тисяч осіб. Крім того, на кордоні ще близько 7 000 російських військових готові в будь-який час посилити ці формування.

Про це на форумі " Україна 30" заявив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

За його словами, Москва на окупованому Донбасі намагається утримувати угруповання у складі 1 і 2 армійських корпусів. Вони, в свою чергу, підпорядковані 8 загальновійськової армії РФ та інтегровані в систему Південного військового округу.

"В даний час до складу 1 і 2 АК окупаційного угруповання військ противника входять 14 бойових бригад/полків і підрозділів забезпечення загальною чисельністю близько 28 тисяч осіб", - повідомив Наєв.

Крім того, для можливого посилення на полігонах Ростовської області знаходяться з'єднання і військові частини 8 армії Південного військового округу чисельністю до 6 800 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наєв назвав чисельність російських військ на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
12.05.2021 543
Еще материалы раздела «Україна»