<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.05.2021 509

Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розказав, які речі старять жінку і що потрібно терміново міняти в гардеробі

Поради стиліста каналу «Україна» вже давно стали крилатими фразами. Ільяс Сахтара доступно та зрозуміло пояснює помилки у виборі одягу, які ми часом навіть не помічаємо. Як перестати виглядати старше, всього лише обираючи інші речі? Ведучий програми «Місія: краса» розказав, від якого одягу давно пора позбутися.

5a82fbe2c0b56_anastasiya_kasilova_ta_ilyas_sakhtara_13.05.21

Одна з учасниць проєкту «Місія краса» сказала, що одяг змінює людину в душі та зовні. Вона абсолютно права, тому що те, що ми відчуваємо, відразу стає зрозуміло завдяки одягу. Стиліст Ільяс Сахтара розібрав найпоширеніші ситуації.

Приклад 1: Нам лінь (страшно або не хочеться) змінюватися

Старшими нас робить одноманітна одежа, яка роками знаходиться в шафі. І найчастіше вона сірого або чорного кольору. Іноді – темно-синього. Тобто відсутні яскраві кольори.

«В гардеробі жінок дуже багато «дорослих» речей. Я б навіть сказав – нафталінових, – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара. – Тому жінка виглядає старшою за свої роки».

Поради стиліста

– Обирайте топ білого кольору та інших світлих відтінків. Вони освіжають шкіру обличчя.

– Сьогодні в тренді речі зі шкірозамінника. Навіть одна така спідниця бежевого кольору – це вже варіант для різних образів, тому що можна надіти піджаки та блузи різних кольорів з цією спідницею.

– Не ховайтесь в худі та іншу одежу oversize, якщо є зайва вага. Скористуйтесь простою фішкою: роздробляйте образ кольорами. Припустимо, блакитний піджак, білий топ и бежеві брюки.

Приклад 2: Ми тримаємося за минуле

Коли нам було добре 10-15 років тому, ми несвідомо зберігаємо ті речі, які носили тоді. Але в такому разі складається відчуття, що людина застрягла в образі.

Поради стиліста

«Одягніть на себе те, в чому ви будете ходити протягом дня. Встаньте біля дзеркала й запитайте себе, наскільки вам подобається цей образ. Поставте собі оцінку, – запропонував Ільяс Сахтара. – Хитрість в тому, що коли жінці подобається, як вона виглядає в дзеркалі, то це відчуття неможливо приховати».

Приклад 3: Нам подобається взуття тільки на низькому ходу

«Взуття на підборах – головна зброя жінки, яка ним, на жаль, не користується», – сказав Ільяс Сахтара.

Якщо ви не любителька такого взуття, тоді кросівки – ідеальний варіант. Їх носять як з джинсами, так і з сукнями ділового стилю.

Поради стиліста

– Обирайте кросівки з незвичайною платформою.

– Не носить кросівки, які важливо одягати тільки під час тренування. Це зовсім інше взуття.

– Викиньте негайно кросівки, які давно стали нагадувати зручні та розтоптані капці.

– Не носіть чоловічі кросівки, запевняючи себе, що це унісекс. Такий вибір – антисекс.

– Звертайте увагу на колір. Бажано, щоб колір верхнього одягу був також на кросівках. Наприклад, у вас жовта куртка або плащ, тоді можна вибрати кросівки, на яких є білий + жовтий, білий + жовтий + блакитний кольори.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розказав, які речі старять жінку і що потрібно терміново міняти в гардеробі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.05.2021 509
Еще материалы раздела «Афіша»