<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
16.05.2021 1375

МОЗ попередило про нову хвилю пандемії

Нова хвиля пандемії коронавірусу в Україні очікується в осінньо-зимовий період.

Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"Підйом захворюваності збігається у часі з сезоном грипу та грипоподібних захворювань. В Україні так складається, що жовтень-листопад йде перше зростання, лютий-березень - друге. В цьому році коронавірус у нас повністю збігся з цими хвилями. Ми робимо все, щоб уникнути цієї хвилі, зокрема завдяки вакцинації", - сказав він.

При цьому Ляшко попередив, що нова хвиля може початися і раніше, якщо будуть відбуватися і активно поширюватися нові мутації коронавірусу.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОЗ попередило про нову хвилю пандемії 5.00 5 1
Політика / Україна
16.05.2021 1375
Еще материалы раздела «Україна»