<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Бізнес
Економіка
17.05.2021 512

Вже завтра Рада може проголосувати за відставку Степанова

Спікер парламенту Дмитро Разумков заявив про те, що цього пленарного тижня має відбутися щонайменше одне позачергове засідання.

Як повідомили у пресслужбі Верховної Ради. Таке засідання з кадрових питань може відбутися 18 травня.

«Дмитро Разумков також поінформував, що на цьому тижні планується щонайменше одне позачергове засідання. Перше позачергове засідання ініційоване фракцією політичної партії «Слуга народу» для розгляду заяв про відставку міністрів економіки та інфраструктури, а також подання прем’єр-міністра про звільнення міністра охорони здоров’я», - йдеться у повідомленні.

За словами Разумкова, підписні листи вже видані. І якщо у парламенті зберуть необхідну кількість голосів, то позачергове засідання відбудеться 18 травня о 16:00.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вже завтра Рада може проголосувати за відставку Степанова 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
17.05.2021 512
Еще материалы раздела «Економіка»