<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявою  Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної страви  20 червня в Україну прийде похолодання: де знизиться температур  Скільки будинків у Києві не відключають від світла: дані ДТЕК  "Наші ресурси скінченні": Клімкін висловився, за яких умов можна буде починати переговори з Росією  Україну 20 червня накриють грози, подекуди град та шквали  Вступна кампанія 2024. Головні правила, про які має знати кожен абітурієнтвсі новини дня
17.05.2021 583

Burger King може вийти на український ринок у 2021 році

Американська мережа ресторанів швидкого харчування Burger King може вийти на український ринок в цьому році, повідомив генеральний директор Bimbo QSR Україна Ігор Маріаш.

«У цьому році, сподіваємося, в Україну зайде така мережа, як Burger King, якої раніше в країні не було, але в цьому році вони остаточно вирішили зайти», - сказав Маріаш 14 травня в ході круглого столу про закон про інвестнянь, повідомляє агентство Інтерфакс-Україна.

Він додав, що мережа знайшла в Україні партнера, але не назвав цю компанію.

У квітні інтернет-видання Retailers повідомляло з посиланням на джерела, що розвивати мережу Burger King в Україні буде мережа автозаправних станцій ОККО, яка належить Віталію Антонову. У прес-службі ОККО тоді заявляли, що розглядають співпрацю з різними міжнародними брендами, але говорити про це рано, оскільки "компанія ще фінально не визначилася".

Американська корпорація Burger King об'єднує 17 тисяч ресторанів по всьому світу. Вона була заснована в 1954 році в США.

Оценка материала:

5.00 / 1
Burger King може вийти на український ринок у 2021 році 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.05.2021 583
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»