Життя та Стиль
Суспільство
«Ранок з Україною»: співачка Alyosha поділилась рецептами улюблених страв
На кухню «Смачного ексклюзиву» з Марією Мельник завітала відома співачка Alyosha. В ефірі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» артистка розповіла, якими кулінарними шедеврами балує чоловіка Тараса Тополю і дітлахів.
Для приготування сирної пасти за рецептом співачки знадобляться:
Італійська паста – 1 уп.
Сир брі – 140 г
Бринза – 100 г
Пармезан – 100 г
Сметана 15% – 200 г
Кріп свіжий – 100 г
Часник – 4 зубчики
Оливкова олія – 20 мл
Вершкове масло – 70 г
Сіль – 15 г
Щоб повторити страву від Alyosha, треба відварити пасту до стану альденте. На пательні розтопити вершкове масло, додати нарізаний сир брі та сметану. Засипати пасту і перемішати. Бринзу і пармезан натерти, часник очистити і подрібнити, висипати у пательню. Додати сіль і оливкову олію. Викласти на блюдо та прикрасити кропом.
Супер корисний салат за рецептом зірки.
Інгредієнти:
Стиглий авокадо – 1 шт.
Слабосолений лосось – 200 г
Креветки – 80 г
Помідори чері – 7 шт.
Шпинат – 40 г
Петрушка – 40 г
Латук – 40 г
Рукола – 40 г
Кедрові горішки – 40 г
Насіння гарбуза – 20 г
Насіння соняшника – 20 г
Свіжа журавлина – 20 г
Бальзамічний оцет – 2 ст. л.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Змішати латук, руколу, шпинат і петрушку. Нарізати авокадо і лосось, додати до зелені. Креветки підсмажити на пательні з додаванням олії і пересипати в салат. Додати розрізані навпіл помідори чері, журавлину, насіння гарбуза та соняшника, кедрові горішки. Заправити бальзамічним оцтом та оливковою олією.
Оценка материала:
«Ранок з Україною»: співачка Alyosha поділилась рецептами улюблених страв17.05.2021