<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.05.2021 474

«Ранок з Україною»: співачка Alyosha поділилась рецептами улюблених страв

На кухню «Смачного ексклюзиву» з Марією Мельник завітала відома співачка Alyosha. В ефірі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» артистка розповіла, якими кулінарними шедеврами балує чоловіка Тараса Тополю і дітлахів.

Для приготування сирної пасти за рецептом співачки знадобляться:

Італійська паста – 1 уп.

Сир брі – 140 г

Бринза – 100 г

Пармезан – 100 г

Сметана 15% – 200 г

Кріп свіжий – 100 г

Часник – 4 зубчики

Оливкова олія – 20 мл

Вершкове масло – 70 г

Сіль – 15 г

Щоб повторити страву від Alyosha, треба відварити пасту до стану альденте. На пательні розтопити вершкове масло, додати нарізаний сир брі та сметану. Засипати пасту і перемішати. Бринзу і пармезан натерти, часник очистити і подрібнити, висипати у пательню. Додати сіль і оливкову олію. Викласти на блюдо та прикрасити кропом.

Супер корисний салат за рецептом зірки.

Інгредієнти:

Стиглий авокадо – 1 шт.

Слабосолений лосось – 200 г

Креветки – 80 г

Помідори чері – 7 шт.

Шпинат – 40 г

Петрушка – 40 г

Латук – 40 г

Рукола – 40 г

Кедрові горішки – 40 г

Насіння гарбуза – 20 г

Насіння соняшника – 20 г

Свіжа журавлина – 20 г

Бальзамічний оцет – 2 ст. л.

Оливкова олія – 3 ст. л.

Змішати латук, руколу, шпинат і петрушку. Нарізати авокадо і лосось, додати до зелені. Креветки підсмажити на пательні з додаванням олії і пересипати в салат. Додати розрізані навпіл помідори чері, журавлину, насіння гарбуза та соняшника, кедрові горішки. Заправити бальзамічним оцтом та оливковою олією.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: співачка Alyosha поділилась рецептами улюблених страв 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.05.2021 474
Еще материалы раздела «Суспільство»