<
НОВИНИ ДНЯ: Літнє тепло і грозові дощі: синоптики розповіли про погоду в Україні 29 травня  Транзит газу через Україну до ЄС може скоротитися майже вдвічі  Польща готує обмеження для російських дипломатів на території країни – подробиці від Сікорського  29 травня в Україні дощитиме, вдень до 28° тепла  Лавров прокоментував ідею виключити "Талібан" зі списку заборонених організацій  Країни НАТО створять у Європі "стіну безпілотників" через загрозу агресії РФ, - The Telegraph  Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольцвсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2021 646

Шмигаль назвав головну причину ініціативи щодо звільнення Степанова

Звільнення Максима Степанова - міністра охорони здоров'я - ініційовано у зв'язку з повільними темпами вакцинації від COVID і постійним перенесенням поставок. Подання про звільнення мають розглянути у Верховній раді завтра, 18 травня.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та страхування.

За його словами, основною причиною подачі подання на Степанова стали незадовільні темпи вакцинації, а також ситуація з поставками вакцин. Він зазначив, що у президента щотижня проходили наради, на яких Степанов давав обіцянки з приводу термінів поставки вакцин.

"Але темпи свідчать про незадовільну роботу в розпал пандемії Міністерства охорони здоров'я і міністра як менеджера", - додав прем'єр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль назвав головну причину ініціативи щодо звільнення Степанова 5.00 5 1
Політика / Україна
17.05.2021 646
Еще материалы раздела «Україна»