<
НОВИНИ ДНЯ: Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.05.2021 550

Наталка Денисенко розповіла «Зiрковому шляху», скільки заробляє на Інстаграмі

Акторка Наталка Денисенко у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, які її пости подобаються підписникам найбільше.

Зірка серіалу «Сага» Наталка Денисенко активна користувачка Інстаграму, у якої 219 тисяч підписників.

«Я дійсно залежна від Інстаграму, це мій світ, і я не уявляю свого життя без Інстаграму», - зізнається акторка на каналі «Україна».

На її сторінці можна побачити світлини з чоловіком – актором Андрієм Федінчиком, з сином Андрюшею, а також фотосесії, подорожі, робочі моменти в кіно та багато іншого. А зараз кожна світлина Наталки – це від 10 до 25-30 тисяч вподобань. Та у зірки є не тільки доброзичливці, а й хейтери.

«Найчастіше хейт, який мене зачіпає, коли мені пишуть: «Ти забрала чоловіка з сім’ї». Я так відповідаю: «Я ж не забирала, в нас любов і все було по-чесному», - розповіла артистка.

На сторінці акторки майже 2000 публікацій, деякі з них особливо до душі її прихильникам.

«Або якісь оголені фото, я маю на увазі в купальниках, або фото з чоловіком і дитиною збирають найбільше лайків. Тому що всі хочуть краси, любові. Якщо це якісь відверті сексі-фото, то, звичайно, треба запитати дозволу у чоловіка. Тому що він мені деякі фото не дозволяє дуже відверті і красиві виставляти на показ. Він такий каже: «Ні, я не хочу, щоб це всі бачили, це моє, ні». Я думаю, що, може, я його уговорю», - сказала Денисенко на каналі «Україна».

Зірка розповіла, скільки заробляє у соцмережі.

«Досить непогано я заробляю на Інстаграм. Мій чоловік навіть каже: «Як це в тебе виходить, ти ж просто з задоволенням ведеш сторінку. Як ти можеш ще на цьому заробляти? Я не можу зрозуміти, що ти за відьма така». У мене не мільйони коштує реклама, а до тисячі доларів коштує, - ділиться Наталка Денисенко і додає, що таким її успіхам радіють не всі. - Я за місяць заробила гроші за рекламу, і у мені випала можливість купити мрію - сумку Шанель за 1000 дол. Після того, як я показала цю сумку, мені дівчинка, яка допомагає з Інстаграмом, каже: «Наталка, в тебе щось різко дуже впала статистика і підписки. Що там сталося в тебе 14 числа?». Я дивлюсь, я виставила сумку Шанель. Є люди, яким це, як сказати, неприємно. Які кажуть: «Що ти тут хизуєшся». Мій Інстаграм – це не про гроші. Так, я отримую гроші за нього, але я не ставлю це першочергову ціль. Я вважаю свій Інстаграм корисною і дуже позитивною сторінкою. Мені здається, що всі мають отримувати цю дозу позитиву. Підписуйтесь. Як кажуть, лайк, колокольчик, сердечко».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Наталка Денисенко розповіла «Зiрковому шляху», скільки заробляє на Інстаграмі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.05.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»