<
НОВИНИ ДНЯ: Українські льотчики знищують ворожу ППО методом часів війни у В’єтнамі — Business Insider  Ніжний банош зі сметаною. Автентичний рецепт, який підкорить ваше серце  У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією  Військовозобов'язані українці за кордоном: чи повертатиме Європа громадян призовного віку до України  У Росії два пасажирські літаки не долетіли до місця призначення: що сталося  За вуха не відтягнеш. Смачна запіканка з макаронами, яку миттєво "зметуть" зі стола  Де саме Леонардо да Вінчі створив "Мону Лізу": дослідники відкрили таємницювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.11.2021 702

Актор серіалу «Місце під сонцем» поділився, що рятує від рутини стосунки із дружиною

Андрій Федінчик та його дружина Наталка Денисенко – одна з найміцніших пар в акторському середовищі. Зірка серіалу «Місце під сонцем», який йде на каналі «Україна», розповів, завдяки чому в їхніх стосунках повсякденність не знищує кохання та цікавість одне до одного.

У сім'ї актора, як і в будь-якій іншій парі, бувають і сварки, і перепади настрою, але Андрій Федінчик та його дружина Наталка Денисенко раді, що вони разом і в їхньому житті все складається так, як їм хочеться.

«У будь-якій родині завжди дуже затягує рутина. Ми як творчі люди одразу це відчуваємо та знаємо, що у цьому разі допомагає дуже простий секрет, – поділився Андрій Федінчик. – Якщо з'являються вихідні, ми просимо бабусю побути з нашим сином і їдемо кудись удвох».

Багато батьків вважають, що треба приділити вільний час дитині, і тільки потім подумати про себе, але у актора з його дружиною інша думка щодо цього.

«Коли ми одного разу вирушили у романтичну подорож, нам навіть писали: «Як так можна?! Ви залишили сина і самі полетіли відпочивати?» Але в цьому якраз і полягає романтика стосунків», – пояснив зірка серіалу на каналі «Україна».

Саме так актор одного разу відсвяткував свій день народження. Навмисно сказав друзям: «Бувайте! Вибачте». І поїхав із Наталкою. Вони зняли номер і відзначали цю дату вдвох.

«Треба не забувати, що ви в парі – чоловік та жінка, – нагадав Андрій Федінчик. – Зрозуміло, що дитина – найважливіша людина в сім'ї, але ви теж є одне в одного».

Він пояснив, що дитина виросте і поїде, а подружжя залишається вдвох, але дружину та чоловіка на той момент може нічого вже й не пов'язувати. І це сумно.

«Потрібно сьогодні кохатися і влаштовувати романтику в парі, а не чекати, коли виростуть діти, – сказав актор картини «Місце під сонцем». – Це єдиний нюанс, якого варто дотримуватись, і все буде чудово. Ви ніколи не набриднете одне одному».

Дивіться о 21:00 з понеділка по четвер серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Місце під сонцем» поділився, що рятує від рутини стосунки із дружиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.11.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»